sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Ravintola Grillsson - Tampere


Hämeenpuiston Cumuluksen yhteydessä oleva ravintola Huviretki remontoitiin (huhtikuussa 2013) ja siitä tuli Ravintola Grillsson.
Ensivaikutelma sisään astuessa näytti tyylikkäältä ja siistiltä, mitäpä sitä muuta voisi odottaakaan juuri remontoidulta tilalta. Sisustus oli ehkä omaan makuuni aika pelkistettykin. Tykkäsin enemmän vanhan Huviretken tiiliseinistä ja jonkinlaisesta "kellari" tunnelmasta.
Mutta nämähän on makuasioita joista kaikki saavat olla omaa mieltään.

Söimme pitkän kaavan mukaan alkupaloista, pääruuan kautta jälkiruokaan. Itselläni alkupalana Caesar salaatti ihan hyvän makuinen ja koko alkupalaksi sopiva. Ehkei nyt Caesar salaattia nyt kovin helposti voi pilatakaan.
Pääruokana söin lihavartaan joka sitten ei ollutkaan ihan napakymppi. Plussaa kuitenkin hyvistä metallisista vartaista joista lihat ja kasvikset irtosivat erittäin hyvin. Joskus kun joutuu taistelemaan että ruuan saa edes vartaasta irti. Lihan laatu vaihteli välillä raaka - kypsä, murea - sitkeä. Myös vartaassa olleet kasvikset osittain raakoja. Bbq soosi ja valkosipuliperunat hyvän makuisia.
Pääruoka oli siis näin kiteytettynä... Ihan OK.
Jälkiruuaksi Tarte tatin joka maistui hyvälle, ehkäpä ruokailun parasta antia, samoin kuin muiden ruokailijoiden Creme bruleet. Creme Brulee annoksissa oli kolme eri makuisiksi maustettua kippoa, sekä syrjällä mansikoita ja vaahtokarkkia. Näytti ja maistui hyvälle. Pinnan poltettu sokeri olisi saanut olla rapeampi/kovempi.
Muun seurueen pihvien kypsyys asteet ei myöskään olleet ihan kohdillaan. Myös alkupalan Jättikatkaravut olisi saanut olla kypsempiä ja myös makua olisi saanut olla lisää.
Palvelu oli ystävällistä mutta NIIN rauhallista ja hidasta. Olisin kaivannut myös ravintolaan tultaessa, että asiakkaat olisi huomioitu jotenkin mutta henkilökunta ei kiinnittänyt mitenkään huomiotaan. Palvelua sai siis odottaa, ruokia sai odottaa ja laskua sai odottaa. Mutta muuten palvelu oli ystävällistä.
Pitkän miinuksen annan ihan periaatteesta myös siitä että Suomessa laskutetaan hana vedestä. Täälläkin tuotiin yksi vesikannut pöytään ja laskutettiin 1e/asiakas. Mielestäni vesi saisi olla Suomessa ilmaista. Eri asia jos se on jotain kuplivaa tai tuodaan erikseen pullossa.

Myös hinnoittelu mielestäni yläkanttiin, samalla rahalla saa muualta parempaa.
Ravintola ei antanut ainakaan minulle hyvää ensivaikutelmaa joten taitaa mennä jonkin aikaa ennenkuin tänne uudelleen eksyn.

Ravintola Grillsson
Hämeenpuisto 47, 33200 Tampere
http://www.ravintolamaailma.fi/grillsson/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti