keskiviikko 19. elokuuta 2015

Pintxokilpailun satoa.. osa 2 - Tamperrada (Tampere)

Pintxo seikkailut jatkui tänään uusien herkkujen merkeissä. Aiemman kierroksen satoa voit lukea täältä: Pintxokilapilun satoa.. osa 1.
Tänään kierrettiin seitsemän ravintolaa ja nyt saimme käytyä myös ravintola Henriksissä joka maanantaina ikäväksemme oli kiinni.

Tamperrada Pintxokilpailussa mukana siis 20 ravintolaa ja pintxot 2e kappale. Nyt on kierretty jo 13 ravintolaa vielä 7 pitäisi kiertään torstain ja perjantain aikana. Toivottavasti aika riittää ja ehdimme kaikki maistelemaan.

Ravintola Henriks:
Kilpailupintxo: Savukuhaa, Serranoa

Pintxo - Henriks
Maku hyvä, hieman makea. Ei ollenkaan hassumpi. Annokset selkeästi esillä ja itse sai valita lautasella mitä haluaa. Maksu heti kassalle. Hyvä ja selkeä systeemi. Tarjolla kilpailupintxon lisäksi kaksi muutakin. Kaikki kolme pintxoa sai 5e hintaan.

Pinxtoja - Henriks
Stefan's Steakhouse:
Kilpailupintxo: Twisted Egg Royale

Pintxo - Stefan's Steakhouse
Kaunis hyvän näköinen annos, maku todella hyvä. Annoksen pohjana "leipä/korppu" mikä lie, hieman pettymys. Annokset näkyvästi esillä heti tiskillä, laskutettiin saman tien. Homma toimi.

Masuuni:
Kilpailupintxo: Karitsa-tartar, punajuuri

Pintxo - Masuuni
Annoksen ulkonäkö ei ollut kovin houkutteleva. Maku hyvä! Plussaa että annoksessa ei ollut leipää. Annokset tarjolla heti tiskillä, laskutus saman tien. Tarjolla yksi toinenkin vaihtoehto jota emme tällä kertaa maistaneet.

Santé:
Kilpailupintxo: Terva, Siika, Mustikka

Pintxo - Santé
Annos hyvän näköinen, maku erinomainen. Mustikka (Pensasmustikka) toi mukavaa makeutta ja sopi hyvin kalan kanssa. Annokset valittiin tiskillä ja laskutettiin saman tien. Tarjolla oli myös kaksi muuta pintxoa suolainen ja makea.
Pintxoja - Santé
Makea pintxo - Santé
Piemonte:
Kilpailupintxo: Il Tricolore (basilika, tryffeli)

Pintxo - Piemonte
Annos värikäs mutta omasta mielestäni aika mauton annos. Annokset sai valita heti tiskiltä ja laskutettiin saman tien, homma toimi hyvin ja palvelu ystävällistä. Tarjolla myös kaksi muuta pintxoa kilpailuversion lisäksi.
Pintxoja - Piemonte
Armas Kuppila:
Kilpailupintxo: Armas kepap (porsas)

Pintxo - Armas Kuppila
Annos kivan näköinen, maku todella hyvä.. positiivinen yllätys! Lämmin! Annokset kasattiin vasta tilauksesta myös tästä plussaa. Tilaus kassalta ja maksu saman tien. Homma toimi hienosti ja palvelu ystävällistä. Tarjolla myös muutama muukin pintxo joista maistoimme yhden lohi version (Ikäväkseni kuva puuttuu).

Salud:
Kilpailupintxo: Ylikypsää rotukarjan niskaa

Pintxo - Salud
Hyvän näköinen annos, maku ihan ok. Olisi voinut olla ehkä parempi jos annos olisi ollut lämmin. Annokset valittiin tiskiltä todella monesta eri vaihtoehdosta. Pintxoja oli kilpailuversion lisäksi varmaankin viisi erilaista ellen väärin muista. Maistoimme kaikkia. Makea pintxo todella hyvä!

makea pintxo - Salud
Pintxoja - Salud
Hyviä pintxo annoksia maisteltiin taas tänäänkin. Väkeä oli mielestäni liikkeellä enemmän kuin maanantaina ja pintxot tekivät kauppansa. Emme olleet siis ainoa joille pintxot maistui. Hyvä näin. Mukavaa että Tampereella on elämää ravintoloissa. Omasta mielestäni tämä on todella hieno idea ja tapahtuma. Tulee maisteltua hyviä ruokia ja monet ravintolat tulee samalla tutuiksi. Suosittelen muillekin!

...pintxo seikkailut jatkuu!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti