perjantai 21. elokuuta 2015

Pintxokilpailun satoa.. osa 4 - Kaikki syöty! - Tamperrada (Tampere)

YES! Kaikki kilpailupintxot syöty ja vähän enemmänkin. Rankka viikko, mutta mukava. Hyvän ruuan ja makunautintojen täyteinen. Nam... tällaisia lisää! Tykkäsin vaikka rahaa paloikin..hmm.. kuittikasan selausta.. pieni laskutoimistus.. zadam.. LIIKAA!

Tänään perjantaina viimeisenä kilpailupäivänä kiersimme loput viimeiset viisi ravintola joissa emme vielä olleet käyneet.

Bistro Le Pot:
Kilpailupintxo: Alkusyksy (härkä, kanttarelli)

Pintxo - Bistro Le Pot
Aika vaatimattoman näköinen annos. Maku ihan ok, pieni makean vivahde. Tilaus kätevästi tiskiltä, pintxo lautasella ja maksu saman tien. Homma toimi.

Bistro Julienne:
Kilpailupintxo: Lohi & Sieni

Pintxo - Bistro Julienne
Todella hyvän näköinen annos, myös maku todella hyvä. Lämmin! Tämä oli oikea yllättäjä! Nam! Annos tilattiin tiskiltä  ja maksettiin saman tien. Tarjoiltiin pöytään hetken odottelun jälkeen. Pöytään tuodessa tarjoilija vielä selitti mitä annos sisältää, plussa tästä!

Izakaya Nomu:
Kilpailupintxo: Lohta lootuksella

Pintxo - Izakaya Nomu
Hyvän näköinen, mutta pieni. plussaa, että annoksessa ei ollut leipää. Maku todella hyvä! Annos tilattiin tiskiltä ja maksettiin samantien. Hetken kuluttua annos tuotiin pöytään. Tarjoilija kertoi mitä annos sisälsi, plussa tästä!

Inez:
Kilpailupintxo: Mureno (Broileri, valkosipuli)

Pintxo - Inez
Aika mitään sanomaton annos, patongin palan päällä pari broilerinpalaa. Maku ihan hyvä, mausteinen. Keskinkertainen suoritus. Tilaus tiskiltä ja maksu samantien. Myös annoksen sai samantien. Homma toimi nopeasti.

Trattoria Tammerinpuisto:
Kilpailupintxo: Karitsanpaistia, tomaattia

Pintxo - Trattoria Tammerinpuisto
Annos hieman muista poikkeava. Tarjoiltiin pienestä lasista. Maku ihan hyvä. Tilaus tiskiltä ja maksu samantien. Myös annoksen sai heti. Tarjolla olisi ollut pari muutakin pintxoa, mutta tällä kertaa emme niitä maistaneet.

Summarummahummarum.. loppu yhteenvedon aika. Enpä ole ennen yhden viikonaikana näin monessa ravintolassa käynytkään (20 ravintolaa). Ehkä jo pieni turnaus väsymyskin alkoi loppuakohden pilkistää, mutta mukavaa oli ruoka maistui. Oli hienoa myös nähdä miten muutkin ihmiset olivat löytäneet pintxot ja useampiakin ihmisiä kiersi ravintoloita samoja kasvoja tunnisti monestikin. Tokihan myös ilmat olivat erittäin suotuisat tälle tapahtumalle.
Ruoka maistui, pintxoja syötiin aina ylimääräisiä myöten, rahaa paloi.. LIIKAA! ..mutta sitten se tärkäin kysymys mikä näistä oli se paras? Äänestää saa ja pitää osoitteessa: http://www.tamperrada.fi/pintxokilpailu/

Omasta mielestäni ja minun makuni mukaan Pintxokilpailun kärkipään järjestys olisi seuraava:

1. Maruseki - Siitäkin huolimatta, että annosta sai odottaa. Mutta odotus palkittiin! Todella hyvä!
2. Bistro Julienne - Yllätti positiivisesti! Itselleni entuudestaan tuntematon ravintola.
3. Huber - Ai että naudakieli oli sitten hyvää!

Todella hyviä myös Kattila, Izakaya Nomu !
Positiivisesti yllätti Armas Kuppila ja Gastropub Kaleva!

Surkeimman Pintxon palkinnon antaisin Gastropub Tuulensuulle - Se oli HUONO! Oliko osallistuminen vitsi?


Iso KIITOS Tamperrada Pintxokilpailun järjestäjille ja mukana olleille ravintoloille! .. LISÄÄ TÄLLAISIA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti