keskiviikko 17. elokuuta 2016

Ruokamatkailua - Tokio, Japani - Part 1

Tuli tuossa kesälomalla pyörähdettyä Japanissa. Seikkailimme pääasiassa Tokiossa ja siellähän nähtävää riitti ja tietenkin myös ruokaa :) Ruokaa ja ravintoloita löytyy joka nurkalta ja ei voi muuta sanoa kuin, että ruoka oli hyvää! Söimme kaikenlaista laidasta laitaan. Välillä en edes tiennyt mitä söin, mutta hyvää oli :)
Kieli ongelmista johtuen siis välillä jäi hieman epäselväksi mitä ruoka sisälsi. Itselläni ei ole oikein nuo Japanin merkit hallussa ...siis en ymmärrä niistä mitään. Ja yllättävää oli myös miten huonosti Japanissa osataan englantia. Siinä sitä siis oltiin kun ruokalista oli Japaniksi ja tarjoilija ei osannut Englantia... hmm.. jotenkin osaan kuvitella miltä tuntuu kun ei osaa lukea eikä kirjoittaa. Eikä ymmärrä mitä muut puhuu :)

No joo, tässä muutamia ruoka kuvia matkan varrelta. En osaa sanoa mitä kaikkia ruuat ovat mutta kuvat puhukoot puolestaan :) Suosittelen kyllä lämpimästi kaikille Japania.. ruoka on erittäin hyvää, hinta taso Suomen luokkaa noin suurinpiirtein.

Tokio.. kaupunkia silmin kantamattomiin.


Kahvi hyytelöä ja vaniljapehmistä.


Ruuan tilaus automaatti ravintolan ulkopuolella.

Kylmä kahvi kaunistaa. Kahvia sai ostaa kaupasta valmiina vaikka litran puollossa :)

Lisää kuvia... myöhemmin... Part 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti