sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Ravintola Thai ja Laos (Tampere)

Päivitän hiukan tekstiäni samalla kun tässä siirrän sen tänne Bloggerin puolelle. Hyvin tuo pari vuotta vanha tekstini vielä pätee kyseiseen paikkaan. Monesti tuolta tulee haettua ruokaa mukaan eli Tampereen thai ruoka rintamalla tämä on mielestäni edelleen kärkipäätä. Tosin täytyy sanoa että tämäkin paikka on tässä vuosien varrella mennyt mielestäni huonompaan suuntaan. Eli pientä parantamisen varaa mielestäni olisi.
Ravintola on siisti ja palvelu erittäin ystävällistä. Ruoka kaipaisi ehkä parempia raaka-aineita. Mukaan otettaessakin annokset tuntuu olevan aika krouvisti tehtyjä.

Ravintola Thai & Laos, Näsilinnankatu 23 
http://www.thai-laos.fi/

Alkuperäinen teksti kirjoitettu 9.9.2010 - http://sienitukka.wordpress.com

Thai ruokaa Ravintola Thai & Laosista. Paikka siis sijaitsee Tampereella. Itämaisen ruuan ystävänä välillä tekee mieli thai ruokaa ja niinpä sitä tuli tänäänkin syötyä ja hyvää oli jälleen kerran. Kanaa vihreässä curry kookos liemessä ja naudanlihaa ja kasviksia osterikastikkeessa. Molemmat ihan hyviä. Parempaakin olen joskus syönyt muttei nuo huonoimmastakaan päästä olleet. Thaimaassa ei ole koskaan tullut käytyä joten aitoon thai ruokaan en voi milläänlailla verrata. Mutta näin Tampereen Thairuokapaikkoja kierrelleenä tuo Thai & Laos menee tällä hetkellä parhaiden joukkoon. Jos jollain on tietoa paremmasta niin kertokaa! Samoin minua kiinnostaa hyvät Thai ruoka reseptit.. vinkkiä tulemaan! Paikkana tuo ravintola on erittäin siisti ja sisustettu koristeellisin itämaisin kuvioin ja sisustus elementein. Palvelu paikassa oli miellyttävää ja ystävällistä. Niinkuin monesti tällaisissa paikoissa. Annokset myös valmistui nopeasti. Mukaan ottaessa hinnasta sai 30% alennuksen. Voin suositella ainakin oman kokemukseni perusteella tätä muillekin. Ainakin itse tulen täällä käymään uudestaankin. Vinkkejä hyvistä ruokapaikoista otetaan vastaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti