lauantai 1. joulukuuta 2012

Iron Maiden - On Board Flight 666 kirja

Alkuperäinen artikkeli 21.11.2011 - http://sienitukka.wordpress.com

Tänään vihdoinkin tuo netin kautta tilaamani Iron Maiden: On Board Flight 666 kirja saapui postiin. Ja hetihän se piti sieltä noutaa että pääsi sitä selailemaan. Tässä muutamia satunnaisia aukeamia kirjasta:

  
  

Pikaisen selailun jälkeen ei voi sanoa muuta kuin upea kirja, upeita kuvia. Kaikkien Iron Maiden fanien pakko hankinta :) ..näin joulun alla voisi todeta myös, että hyvä joululahja idea! Suosittelen kaikille kirjojen ystäville, Iron Maiden faneille jotka tykkäävät katsella upeita kuvia ja fiilistellä keikka tunnelmia.

14.11.2011 Olen tässä odotellut josko tuo Iron Maiden: On Board Flight 666 kirja ilmestyisi jonkun kaupan hyllylle mistä sen voisi napata mukaan mutta eipä ole osunut silmiin. Ei ainakaan Tampereen suunnalla eikä ainakaan Suomalaisen kirjakaupan nettisivujen mukaan löydy muistakaan kaupungeista. No pistimpä sitten netin kautta tilaukseen ja nyt odotellaan milloin kirja saapuu postiin. Olisi vain pitänyt heti laittaa tilaukseen kun tuo ilmestyi. Onko kukaan nähnyt tuota kirjaa missään kaupassa myynnissä?

1.10.2011 Iron Maidenin On Board Flight 666 kirja on tulossa lähiaikoina, lisätietoja löytyy tottakai Iron Maidenin nettisivuilta. Vielä toistaiseksi en ainakaan itse löytänyt mistään tietoa milloin tuota kirjaa saisi Suomesta mutta eiköhän se tännekin sitten aika pian ilmesty. Kommentoikaa jos jollain on tiedossa jotain päivämääriä kirjan suomen suhteen. ..ja ainahan kannattaa vierailla Rautaneidon sivuilla ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti