perjantai 30. marraskuuta 2012

Fitness First - raakapatukoita ym. ym.

Tämäkin teksti on alunperin tuolta wordpressin blogini puolelta mutta ajattelin tätäkin hiukan päivitellä tässä samalla kun tekstiä siirtelin tänne bloggeriin.
Fitness Firstiltä löytyy kaikenlaista muutakin herkkua, kannattaa tutustua tarjontaan. Ostaminen sujuu helposti ja paketti tulee postissa tuota pikaa. Itse olen ainakin ollut tyytyväinen palveluun. Paketti on tullut nopeasti ja kaikki mitä on tilannut on saapunut asianmukaisesti pakattuna.
Itse olen tilaillut jos jonkinlaista välipalapatukkaa, kookosöljyä, pähkinöitä.. ym. ym. Pakko tässä tuoda Fitness Firstin tarjonnasta esiin ainakin nämä erittäin herkulliset Ananas-Mango herkut palat:

Ananas-Mango herkku


10.4.2012
Tilailin tässä ennen pääsiäistä Fitness First verkkokaupasta muutamia Nakd raakapatukoita ja nyt niitä on tullut maisteltua yksi jos toinenkin. Sen verran hyvän makuisia patukat olivat että piti tännekin artikkeli kirjoitella ja suositella niitä muillekin.
Tällä hetkellä maistamistani patukoista banaaninmakuinen on oma suosikkini mutta kaikki nuo hyviltä maistuivat. Hyviä välipaloja! Tästä Fitness Firstin verkkokauppaan ja patukoita ostamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti