sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Kaffila - Lämminhenkinen kahvila. (Tampere)

Kaffila:ssa kahvittelemassa. Monen monta kertaa ohi kävellä on pitänyt täälläkin poiketa, mutta nyt vasta sain itseni kulkemaan ovesta sisään. Samalla paikalla aiemmin oli muistaakseni Wayne Coffee mutta siellä en ennättänyt käydä lainkaan.
Kesälämpimillä paikalla on myös pöytiä ulkosalla mutta nyt ilma on vielä sen verran viileä, että sisältä piti paikkaa hakea ja sitä todella piti hakea. Ei sillä että paikka olisi iso vaan melkein kaikki pöydät oli täynnä. No löytyi sieltä kuitenkin yksi paikka vielä minullekin.


Tarjontaa löytyy mukavasti suolaista ja makeaa purtavaa. Juomia samoin, kahvia, teetä ym. montaa eri variaatiota.
Itse päädyin normaaliin kahviin ja appelsiinikakun palaan joka näytti erittäin hyvältä ja myös maistui hyvältä.. nam! Kahvi oli myös hyvää sikäli mikäli itse maistankaan kahveissa eroja. No ainakin minun kahvi addiktin makuun kahvi oli hyvää. Pieni kahvi 2.30e ja kakun pala 6.50e ..pientä ylihinnoittelun makua täälläkin. Tosin ei taida nykyään kovinkaan monesta paikasta halvemmalla saada. Silti olen sitä mieltä että hintoja pikkasen alemmas niin ihmiset kävisi kahvittelemassa vieläkin useammin.
Tämä kahvila oli kyllä mukavan positiivinen yllätys, sisältä lämminhenkinen ja sellainen kahvila jossa voisi istua pidempäänkin. Palvelu oli iloista ja ystävällistä ja kaiken lisäksi nopeaa.
Suosittelen tätä Kaffilaa erittäin ystävällisesti muillekin, itse ainakin tulen käymään täällä uudestaankin!

Kaffila
Aleksis Kiven Katu 11
33100 Tampere

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti