sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitienpäivälounaalla - Ravintola Tiiliholvi, Tampere

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

Juhlistimme äitienpäivää lounaan merkeissä Ravintola Tiiliholvissa. Ravintolan kellarimaisten tiiliholvikaarien tunnelmaan on aina mukava sukeltaa. Jos pudjetti antaisi myöden söisin useamminkin tällaisissa paikoissa :)

Ravintola Tiiliholvin äitienpäivä menu sisälsi:

Kurkkugazpacho
Savustettua haukea ja kevätsipulia
Siikaa ja kukkakaalia
tai
Ankkaa ja viikunaa
Kirsikkaa ja karamellisuklaata
Kurkkugazpacho oli erittäin hyvää kylmää keittoa. Seuraavaksi tarjolle tuotu savustettu hauki oli terriinin muodossa. Tässä annoksessa pientä miinusta toi joukossa olevat pienet ruodon palat jotka pisteli suussa. Annoksen maku oli kuitenkin ok, ehkä hieman pienempikin pala terriiniä olisi riittänyt.
Itse valitsin omaksi pääruuakseni Siikaa ja kukkakaalia. Tämä oli oikein onnistunut annos, kala oli hyvin paistettu ja muut lisukkeet sopi annokseen hyvin. Suolakin kohdillaan.
Ankka ja viikuna oli myös kuuleman mukaan hyvää. Pääruoka annokset näytti silmämäärisesti ehkä hieman pieniltä mutta koko menun myötä ruokaa oli kylä varsin riittävästi.
Jälkuruuaksi tuli Kirsikkaa ja karamellisuklaata jossa maku oli myöskin kohdillaan. Kirsikka maistui hyvin. Jos jotain parannettavaa olisi toivonut niin karamellisuklaa osuuden olisi ehkä toivonut olevan hieman pehmeämpää.

Summarummarum... yhteenvetona voisi ehkä sanoa, että varsin onnistunut kokonaisuus. Palvelu toimi erittäin hyvin ja ravintolan tunnelma on ainakin omasta mielestäni erittäin mukava.

Varmasti tulemme käymään Tiiliholvissa vielä uudemmakin kerran. Toivottavasti seuraavaan kertaa ei mene paria vuotta niinkuin nyt oli päässyt käymään :) Tässä linkki aiempaan käyntiimme: Ravintola Tiiliholvi - Yllätysmenu

Ravintola Tiiliholvi
Kauppakatu 10, 33210 Tampere
www.tiiliholvi.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti