perjantai 8. toukokuuta 2015

Maka Sushi - Tampere

Tampereelle tulee sushi ravintoloita kuin sieniä sateella. Ohi mennessäni oli pakko testata tämä varmastikin uusin tulokas Maka Sushi, Tampereen kauppa aukiolla. Pieni ravintola hiukan ehkä huomaamattomassa paikassa. Autolla ohi ajaessa ei paikkaa varmasti edes huomaa.
Ravintola pieni, siisti ja puhdas. Palvelu iloista ja ystävällistä. Rento meininki :)
Otin mukaan 14kpl sushi lajitelman, annokseen sai ottaa vielä lisäksi myös miso keittoa ja tokihan myös sitä piti maistaa. Annos valmistui nopeasti, keittiön puolella näytti hääräävän useampikin henkilö.



Miso keitto hyvää, samoin myös Sushit. Tuoreet ainekset, hyvän näköinen annos. Annoksen mukana myös inkivääriä, wasabia, soijaa ja jotain kurkku systeemiä.
En ole mikään Japani / Sushi pallero asiantuntija joten en osaa kertoa sen enempää mitä annos sisälsi enkä myöskään itse hirveästi näissä makueroja muihin Sushi paikkoihin huomaa. Hyvältä kuitenkin maistui. Riisipallerot sopivan pienen kokoisia, suuhun sopivia.

Hinta laatu suhde ihan ok. Vaikka omasta mielestäni Sushit ovat joka paikassa hiukan yli hinnoiteltuja, mutta tämä on vain minun mielipiteeni.

Kyllä täällä toistekin voisi poiketa ja suosittelen muillekin!

Maka Sushi
Näsilinnankatu 30
33200 Tampere

www.makasushi.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti