torstai 9. heinäkuuta 2015

Aivan mahtava lounas! - Pikkubistro Kattila (Tampere)

Oi.. Miksen ole käynyt täällä aiemmin!?! Niin monia ylistäviä kommentteja lukeneena ja kuulleena mutta jostain syystä tähän pieneen bistroon ei ole tullut mentyä sisään. Nyt kuitenkin astuimme ovesta sisään lounaalle ja olin heti myyty. Aivan mahtava paikka!


Pitkästa aikaa ravintolasta poistuessamme oli tunne, että täällä oli kaikki kohdillaan. Ruoka oli erinomaista, hinta kohdallaan, palvelu erinomaista ystävällistä ja mukavaa, ravintolassa hyvä tunnelma!

Heti sisään tullessamme meidät otettiin iloisesti vastaan ja lounaan tilaus systeemi oli yksinkertainen ja selkeä. Seinälle kirjoitettu lounaslista oli näkyvästi esillä ja listalta oli helppo valita haluamansa ruoka.

alkusalaatti
Muikkuja peruna-palsternakka muusilla
Söimme lounaaksi muikkuja jotka olivat niin hyviä, että oli pakko maistaa perään vielä liha vaihtoehtona ollutta tillilihaakin joka oli myös erinomaista.. NAM! Ei mitään kouluaikojen sitkeää purkkaria vaan suussasulavaa ja maistuvaa. Tilliliha annos jaettiin meille puoliksi tarjoilijan ehdotuksesta ja tarjoiltiin pöytään.. mahtava palvelu.
Muikkuannos peruna-palsternakka muusilla todella hyvä. Muikut mukavan rapeaksi paistettuja. Hyvä maku, hyvä suola.. täydellistä. Niin ja pääruokaa odotellessa pöytään tuotiin pieni alkusalaatti ja leipä palanen, yksinkertaista ja hyvää. Ja tämä kaikki vain 10e/annos. Todellakin hinta/laatu kohdillaan.

Tilliliha yrttiperunoilla (puolikas annos)
En yhtään ihmettele että tämä Ravintola on saanut ylistäviä kommentteja muiltakin. Tämä on todellakin yksi parhaimmista lounaspaikoista Tampereella. Laadukkaat raaka-aineet ja iloisen ystävällinen palvelu. Itse ainakin tykkään pöytiin tarjoilusta ja palvelusta. Täytyy käydä jonain päivänä kokeilemassa myös a la carte listaa.

Tänne tullaan varmasti monia monia kertoja uudestaan! Suosittelen lämpimästi kaikille muillekin!

Pikkubistro Kattila - www.pikkubistro.fi
Aleksis kiven katu 13 / Hallituskatu 5
33200 Tampere

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti