torstai 14. elokuuta 2014

Bar Burrito - Tampere

Sottaisen ruuan ystäville! Systeemi on täällä hiukan samanlainen kuin "kilpailevassa patonkipaikassa" eli asiakas saa itse valita Burritoonsa mitä haluaa. Itse otin jotain papukorianteri muhennosta, naudanposkea, punakaalia..jne jne. en muista edes kaikkea. Maku oli erinomainen ja Burriton kokokin riittävä. Hinta 9e. Sanoisinko ehkä hiukan ylihinnoiteltu ja varsinkin juomien puolesta pieni limppari 3.50e.
Mutta tämän kostean löllerön Burrito pötkylän syöminen sitten olikin se haasteellisin juttu. Kassalta tuon sai pieneen koriin ja ei kun pöytään. Hetken päästä koko naama soosissa, Burrito meinaa hajota käsiin ja toisesta päästä valuu kastikeliemiä niin, että pöytä lainehtii.. onko tämä sitä ruoka pornoa :)?
Luulen että tämä olisi helpompi ottaa mukaan ja syödä kotona oikein kunnon lautaselta.
Paikka sisustukseltaan sellainen urbaanin kellarimainen, karuine betoni seinineen ja "taiteellisesti" asetelluin rojuin. Synkän pimeä. Ei iskenyt oikein minun makuuni tämä sisustus.. mutta ehkä joku tykkää.
Loppuen lopuksi ei huono, haen varmaankin joskus toiste mukaan :)

Ylläoleva tekstini löytyy myös eat.fi, osuma.fi ja yelp.fi palveluista. Piti kirjoitella tämä myös tänne blogiini sillä sattumalta huomasin että tuolta eat.fi:stä oli arvostelu poistettu kokonaan. Mitäs se Arto Rastas oikein meinaa ?!? ..Omasta mielestäni tuollainen toiminta ei anna oikein kovin hyvää kuvaa, kun piilotellaan ihmisten mielipiteet. Eri asia tietysti olisi jos joku kirjoittelisi jotain törky tekstejä.
Samoin oli näköjään myös Ravintola Hella & Huoneen arvostelut poistettu ?!?

No onneksi arvostelu sivuja riittää ja aina voi kirjoitella omaan blogiin :)

Bar Burrito
Keskustori 5
33100 Tampere
www.barburrito.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti