tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kulma - Konditoria ...suosittelen!

Muokattu 23.9.2015
Ikäväkseni huomasin ohi mennessäni, että Tampereen Kulma konditoria on lopettanut toimintansa! Myös yrityksen nettisivuilla luki tuo uutinen. Ovet on suljettu 13.9.2015. Toivotaan parempia aikoja ja Kulma Konditorian paluuta Tampereelle. Itse ainakin nautin täällä monet hyvät herkut!

16.7.2013
Sattumalta huomasin tämän uuden kahvila konditorian Tampereen Hämeenkadulla ja sen jälkeen tämän myös netistä bongasin. Nyt vihdoin ohi mennessä tuli poikettua sisään ja tämähän on oikea helmi! Ensinnäkin täytyy mainita ja kiittää tätä paikkaa erinomaisista aukioloajoista arkisin 7-22, lauantaina 8-22, sunnuntaina 10-20. (Yleensä Tampereen kaikki kahvilat ovat auki vain silloin kun kaikki ovat töissä.)
Paikka kun on uuden karhea niin tietenkin tilat ovat siistit, mukavasti istuma paikkoja ja ulkoa löytyy terassiakin. Palvelu oli miellyttävää, ystävällistä. Tilaukset tehdään tilan keskellä olevalta tiskiltä ja maksetaan saman tien. Mitä sitten ostatkaan niin osan saat heti ja loput tuodaan pöytään. Toimiva systeemi.
Sitten tuohon tarjolla olevien tuotteiden puoleen, yllätyin todellakin tarjonnan määrästä. Luulin että tämä on vain kahvila mutta tämähän olikin oikein kaiken kattava paikka eli tarjolla on makeaa tavaraa kakkuja, pullia, muffinsseja, marenkia..jne jne.. taisi olla jäätelöäkin.. juoma puolta kuumia ja kylmiä juomia, kahvia, teetä, alkoholijuomia, smoothieta..jne..jne.. löytyy myös Salaatteja, Lämpimiä leipiä, Burgeri annoksia, Pastaa, Wokkia, Uunipottuja, Tortilloja ja Quesadilloja ...ja varmasti vielä jotain muutakin mitä en muista.
Todellakin, täällä voi poiketa ihan syömässäkin tai vaan pienen makean nälän yllättäessä.
Itse söin Pekoni-bbq burgerin (13,90e), mustaherukka-tryffelikakkua (4,10e), salmiakkimarenkia (2,15e). Kaikki todella hyviä! Burgeri oli varmaankin kokonaan paikan päällä tehty sämpylöitä ja pihviä myöten ainakin näytti sellaiselta eikä miltään valmis kaupan tavaralta. Kakku erittäin hyvän makuinen, ehkä pala olisi saanut olla hieman isompi mutta tuokin oli riittävä. Marenki maistui erittäin hyvin salmiakille..nam!
Suosittelen tätä paikkaa erittäin lämpimästi kaikille!  ..kannattaa käydä tutustumassa ainakin itse olen erittäin tyytyväinen ja tulen käymään täällä vielä monta kertaa!

Kulma - Konditoria
Hämeenkatu 14, 33100 Tampere
www.kulmakonditoria.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti