lauantai 12. joulukuuta 2015

Buffet mättöä! - Hua Du, Asian fusion kitchen (Tampere)

Nälkä yllätti ja tämä uusi Tampereen Hämeenkadulle avattu kiinalainen Hua Du osui kohdalle. En edes katsonut mainos taulua ulkona, kun astuin sisään ja tiskille. Yllätykseni oli suuri kun tarjoilija löi kassaan buffetin hinnan 6e!! Mitä! onko tämä joku vitsi oli ensimmäinen ajatukseni :) ..no eipä ollut, paikassa sattui olemaan avajaistarjous. (Jos oikein katsoin niin tarjous taitaa olla voimassa vuoden loppuun)

Täytyy sanoa, että kyllä ruuan laatu/määrä/hinta ainakin oli tässä tapauksessa kohdillaan ja maha tuli todellakin täyteen :)

Buffetin ruoka oli sellaista perus hyvää, ihan ok tasoa. Ei siis mitään tajunnan räjäyttävää elämystä mutta ei kai sellaista voi tällaiseen hintaan odottaakaan. Tarjolla oli perus kiinalaiset friteeratut pallerot, riisiä, nuudelit, kanaa paria erilaista, possua, nautaa jne. lisäksi myös Sushia.
Tuleekohan tuo "Asian Fusion Kitchen" tuosta kun tarjolla on kiinalaista ja sushia ? ...ehkäpä :)Paikka siisti, rauhallinen ja palvelu ystävällistä ja iloista. Kyllä täällä joskus toistekin voisi käydä. En ole ihan varma olikohan normaali hinta viikolla 10e ja viikonloppuna 14e... ehkä. Täytyy tarkistaa joskus.

Hua Du
Hämeenkatu 14 D 51, 33100 Tampere

2 kommenttia:

  1. Hua Du myös Lielahtikeskuksessa. Kauniita monipuolisia sushia! Silmä lepää niissä. Lihoihin voisi lisätä mausteita, mutta kastikkeista saa koottua haluamansa maun. Menen toistekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa... kiitos tiedosta. Pitää käydä joskus myös tuo testaamassa.

      Poista