maanantai 1. heinäkuuta 2013

Minetti Jäätelö - Tampere

Nyt on pakko kehua ja kertoa muillekin, kun tässä Tampereella kuljeskellesani törmäsin tähän Minetti jäätelökioskiin. Pakkohan sitä oli kesä kuumalla ostaa jäätelöä ja täällähän olikin todella positiivinen yllätys. Valikoima oli erittäin laaja verrattuna Valion ym. kioskeihin. Ja myös harvinaisempia makuja oli tarjolla joten täältähän riittää maistelemista pitkäksi aikaa. Yksi pallo maksoi 2,50e joka mielestäni oli halpa kioski jäätelöksi. Varsinkin kun pallo ei ollut mikään pieni, niinkuin monissa paikoissa tuppaa olemaan. Tarjolla oli myös kahta ja kolmea palloa mutta niiden hintaa en nyt muista. Jäätelön sai vohveliin tai kuppiin ja olisi tarjolla ollut kai jokin suklaa vohvelikin.
Suosittelen lämpimästi tätä Minetti kioskia muillekin. Itse olin Ratinan stadionin lähellä olevalla kioskilla, kioski sijaitsee siis sen uuden Laukonsillan päässä. Minetti Facebook sivuilla luki että toinen kioski olisi Mustassalahdessa ja myös Muroleen kavanalla on kioski.

Päivitys 15.7.2013
Testasin myös Mustanlahden Minetti kioskin. Ellen väärin muista niin tuntui siltä, että siellä olisi ollut enemmän maku vaihtoehtoja kuin Ratinassa mutta saatan olla väärässä. Jäätelö pallon koko oli pienempi kuin ratinassa mutta tämä saattaa johtua ihan myyjästäkin.
Superman jäätelö oli mielenkiintoisen värinen!

Jossain vaiheessa pitäisi avautua Tampereen Koskikeskukseen suomen suurin jäätelökahvila!!  ..sitä odotellessa :)

Päivitys 9.8.2013

Myös rautatieaseman uuteen Foodstation ravintolamaailmaan avautuu Minetti jäätelökahvila tämän kuun aikana.. siis elokuussa 2013

Nettisivut: www.minetti.fi
Facebook: Minetti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti