sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Brunssilla - Ravintola von Nottbeck, Näsilinna (Tampere)

Tilaa pizza helposti netin kautta - klikkaa tästä. Valitse paikkakunta, pitseria ja siirry tilaamaan.

- - - - - - - - - -

Näsilinnan remontti valmistunut ja Ravintola von Nottbeck avannut ovensa. Silmiin osui, että oli sunnuntai Brunssia tarjolla niin pitihän se lähteä testaamaan.

Näsilinna
Näsilinna, sisäänkäynti

Mahtavan upeat puitteet, ravintola sijaitsee juuri remontoidussa upeassa Näsilinnassa. Samoissa tiloissa myös Cafe Milavida. En tiedä oliko näistä upeista puitteista johtuen, nettisivujet lauseesta "runsas ja monipuolinen brunssi" ja hinnasta (39e) odotukseni erittäin korkealla.. liian korkealla!

Petyin ja pahasti...korkealta tultiin alas oksat ropisten. Omasta mielestäni brunssin tarjonta ei ollut hintansa arvoinen. Ei myöskään runsas. Esim. juomapuolena vain vesi, appelsiinimehu, kahvi, tee.. lisähinnasta tietysti olisi saanut vaikka mitä.
Ruokia (näin muistin varaisesti kirjoitettuna) tarjolla oli: kukkakaalisosekeittoa (hyvää), parsaa (hyvää), parmankinkkua, mozzarellaa ja tomaattia, graavilohta, tuulihattuja yrttitäytteellä (täytettä ihan liikaa), punakaalia, croissantteja ja hilloja, maksapateeta (erittäin hyvää), kolmioleipiä, possunfilettä (mauton/suolaton), munakokkeli, tonnikalakasvis rullaa, juustoja ja hilloja, hedelmiä (omena,appelsiini,päärynä) jälkiruokia: mangoappelsiinimousse (hyvää),creme brulee, brownie.


Brunssin tarjontaa

Brunssin tarjontaa
Brunssin jälkiruokia

Ruuat tuoreita ja maku ihan ok mutta ei mitään tajunnan räjäyttävää. Puitteet ja palvelu kohdallaan. Hiukan ihmettelin miksi pöytää katettiin kahdet ruokailuvälineet, vaikka kyseessä kuitenkin oli buffet tyylinen ruokailu. 
Olisin myös ehkä kaivannut parempaa informaatiota mitä brunssin hintaan sisältyy ja miten toimitaan. Oudossa ja uudessa paikassa kaikki on kuitenkin aina hiukan eksyksissä.

Oliko ilmassa alkukankeutta? ...toivottavasti! Paljon olisi ainakin parannettavaa! Tämä on Brunssista tietenkin minun mielipiteeni. Makuja on monia joten aina kannattaa tutustua myös itse.

Hinta / tarjonta / laatu suhde ei oikein kohdannut... jos Brunssin hinta olisi ollut n. 20e kieppeillä niin olisin ollut erittäin tyytyväinen.

Näillä hinnoilla ei toista kertaa tule käytyä.

Näsinpuisto
33210 Tampere

10 kommenttia:

 1. Täysin sama kokemus. Törkeän ylihintainen, vaikka suppea valikoima sinänsä, kengänpohjapossua luukun ottamatta, oli ihan ok. Aterimet olivat hämmentävät ja mietinkin, että kuuluuko brunssiin jotakin muuta tuon pöydän lisäksi. Puitteet hienot, hinta/laatusuhde todella syvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samanlainen kokemus.Hinta-laatusuhde ei kohdallaan.Brunssin menulista kesäkuussa olikin vaatimattomampi kuin yllä mainittu.

   Poista
  2. Mitä ihmettä !?! Onko Brunssi siis huonontunut vielä tuosta minunkin käynnistäni ? Ei hyvältä näytä!

   Poista
 2. Ihan samoilla linjoilla! "Runsas ja monipuolinen brunssi" lähinnä naurattaa. Hintaan nähden suppeat tarjottavat, eikä laatukaan kummosempi ollut. Liekö ollut odotukset liian korkealla, mutta syömään ei ainakaan enää mennä ko. paikkaan.

  VastaaPoista
 3. En tiedä johtuuko ennakko-odotuksista kun näitä mieleipiteitä luin, mutta mielestämme brunssi oli maukas ja runsas. Hintaan sisältyi vielä kuohuviinikin ja palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Lisäksi museokierrokselta sai annoksen Tampereen historiaa. Kannattaa käydä itse tutustumassa ja maistelemassa. Upea Milavida!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä samaa mieltä että jokaisen kannattaa käydä itse tutustumassa ja kokeilemassa. Makuja on monia.
   Itse kuitenkin petyin ja mielestäni brunssi oli ylihinnoiteltu. Olisiko brunssia kenties kehitetty parempaan suuntaan jos siihen nyt kuului kuohuviinikin. Itse en sellaista saanut.

   Poista
 4. Mainiota, että löysin edes muutaman kommentin Näsilinnan ravintolassa käyneiltä. Itse en ole käynyt koko Näsilinnassa sisällä vielä kertaakaan sen auettua, syömisestä siis puhumattakaan. No, satuin iltakävelyllä eilenillalla suuntaamaan Näsinkalliolle ihan vaan katsomaan, miltä Näsilinna näyttää lempeänä syysiltana ulkoapäin. Sisällä paloi valot, ja ulko-oven edessä olevan opastaulun mukaan ravintola oli auki. Kiersin rakennuksen ympäri ja kuikuilin samalla sisälle - ketään asiakasta en nähnyt ruokailemassa siinä klo 22 jälkeen. Ajattelisin perjantaina sentään olevan porukkaa?? Tuli tarve käväistä vessassa, joten menin sitten sisälle. Siis remontti valmistui vain muutama kuukausi sitten, ja kolmesta vessakopista kahden (!) ovessa lappu "epäkunnossa"! Eipä vakuuttanut paikasta. Juuri kun olin poistumassa, pelmahti tarjoilijatyttö jostain, kysymään voiko auttaa tms. Tovin jututin, kävi ilmi, että kahvilan nykyistä perin suppeaa aukioloa ke-la supistetaan vielä vain pe-la talvea kohti. Kello oli jotain 22.30. paikkeilla, ravintolan piti olla klo 24 asti auki, mutta tyttö sulki oven minun poistuessa. Valitteli, että kun ovat niin syrjässä, ei ole parkkipaikkoja, ihmiset ei löydä sinne jne. Aloin väkisinkin kotiin kävellessä miettiä, että hohhoijaa, olipa taas oikein järjen riemuvoitto laittaa ravintolatoimintaa tuollaiseen arvorakennukseen, kun kannattavampaakin toimintaa ehdotettiin, mm. Muumikokoelmaa, joka etsii sopivaa sijoituspaikkaa. Ylihinnoiteltu muka-luxus ravintola ja noin kuvausten kaltaisilla kälyisillä tarjonnoilla, ei varmasti asiakkaita houkuttele tulemaan toiste. Kahvilapuoli vaikuttaa aika kälyiseltä myös. Ennustan ja itse asiassa ihan suoraan toivon, että tuo Näsilinnan ravintolahomna vielä kaatuu omaan mahdottomuuteensa! Ehkä se ei ole kaukanakaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaan hiukan edellistä, eli kahvila on auki ke-su ja lyhennettynä pe-su.

   Poista
 5. Ja aivan kuten yllä ennustin, on Näsilinnan ravintolaviritys mennyt jo perseelleen. Avoinna vain tilauksesta, eli aivan niinkuin ennen remonttia, Näsilinna on edelleenkin suurimman osan ajasta suljettuna! En tiedä itkisinkö vai nauraisin tälle hulluudelle...

  VastaaPoista
 6. Koskaan en tuolla ole käynyt, mutta tahtoisin. Aina remontin jälkeen on mukava käydä katsomassa, miltä näyttää, etenkin jos on ravintolassa käynyt ennenkin. Tutulla myös projekti menossa hänen ravintolassaan, kun tekevät remonttia. Uusia suurkeittiökalusteita ja muita tulossa samassa, kun myös pintoja uusitaan. https://www.kk-service.fi/suurkeittiolaitteet-ja-kalusteet

  VastaaPoista