maanantai 1. lokakuuta 2012

Nightwish - Bye bye Anette Olzon

Ohhoh.. tämäpä olikin mielenkiintoinen käänne Anette Olzon jättää Nightwishin vai Nightwish jättää Aneten oli miten oli laulaja vaihtoon ja tietojen mukaan uusi laulaja on jo valittu ja nimi on Floor Jansen. Itselleni täysin tuntematon kuuluisuus mutta enpä seuraa musiikki maailmaa niin aktiivisesti. Näyttäisi Nightwishin tiedotteen mukaan olevan laulanut ReVamp ja After Forever yhtyeissä.
Täytyy varmaan hiukan tutustua naisen tuotantoon tarkemmin ja kuulostella millaista on luvassa. Hartwall Areenalla kun tuo loppuvuodesta sitten nähdään livenä. Tässä pikaisesti googletettu kuvanayte:


Ja jos lisää kuvia kyseisestä neitosesta haluat katsella niin tästä googlen kuvahakuun niin johan kuvia löytyy: Floor Jansen.

Youtube: After Forever - Energize Me - Youtube: After Forever - Emphasis - Youtube: ReVamp - Head Up High

Tästä Iltalehden artikkeliin: Anette Olzon lähtee Nightwishista.
Tästä Aamulehden artikkeiin: Nightwish lupaa että keikat eivät peruunnu: Anette Olzon ei ole enään yhtyeen laulaja
Tästä Iltasanomien artikkeliin: Nightwishin laulaja lähti yhtyeestä  ja  Hän on Nightwishin seuraava laulaja
Tästä MTV3:n artikkeliin: Anette Olzon katkaisi Nightwish-siteensä

Nightwish yhtyeen lehdistötiedote:


Yksi jakso Nightwishin tarinassa päättyi tänään. Nightwish ja Anette Olzon ovat päättäneet erota yhteisymmärryksessä.


Viime aikoina on tullut entistä selvemmäksi, että yhtyeen ja vokalistin tavoitteet ja päämäärät ovat ristiriitaisia. Tästä on seurannut näkemyseroja, jotka ovat niin perustavanlaatuisia, että emme ole kyenneet niitä korjaamaan.


Yhtyeellä ei ole aikomusta peruuttaa yhtäkään Imaginaerum World Tourin sovittua esiintymistä. Vokalistina kiertueen loppuun asti toimii hollantilainen Floor Jansen (ex-After Forever, ReVamp).
Yhtyeen motivaatio on tällä hetkellä kovempi kuin koskaan ja olemme täysin vakuuttuneita että tästä voi seurata ainoastaan hyvää kaikille osapuolille.
Olemme kiitollisia yhteisestä ajastamme ja ylpeitä kahdesta upeasta albumista ja hienoista keikoista, jotka teimme yhdessä.
- NIGHTWISH & Anette OlzonHartwall Areenalla nähdään 10. marraskuuta mikä on meininki Imaginaerum-elokuvan maailmanensi-ilta ja suurkonsertti!!!!

Nightwish Sauna Open Airiin 2013 8.6. Tampere - Finland!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti