lauantai 29. kesäkuuta 2013

ThermaCELL - Hyttyskarkotin

Kirjoittelin aiemmin tästä ThermaCELL hyttyskarkotin laitteesta tuolla vanhassa Wordpressin blogissani ja kannattaakin lukea aiempia kokemuksiani sieltä kuvien ja kommenttien kera. Tässä suora linkki artikkeliin: ThermaCELL - Hyttyskarkotin.
En siirrä tuota vanhaa tekstiäni tänne Bloggerin puolelle noiden kommenttien ym. takia.

Tänä kesänä edelleen tuota laitetta käyttäneenä olen edelleen samaan mieltä kuin aiemminkin että laite toimii suojaisessa pikassa jossa on seinät ympärillä mutta aukealla paikalla tuosta ei näytä olevan oikein mitään hyötyä. Laite oli esim. nyt Juhannuksena päällä varmasti tunnin yhtäsoittoa ja hyttyset lentelivät iloisesti aivan laitteen vieressä :) Toki enhän voi tietää miten paljon hyttysiä olisi ollut jos laitetta ei olisi ollut.

Tässä linkki ThermaCELLin sivuille jos jollekin on epäselvää millainen laite on kyseessä.

Ja tässä vielä todella hyvä ja yksinkertainen konsti joka ajaa täysin saman asian kuin tuo ThermaCELL laite. Tuikkukynttilä johonkin kippoon ja siihen metallilevy päälle. Tuohon metallilevyn päälle sitten tuo pelkkä ThermaCELLin myrkkytyyny tai RAIDin vastaava. Ajaa varmasti täysin saman asian.
Kiitokset tästä vinkistä Kimmo Hanttu Blogille

Otan mielelläni vastaan lisääkin hyviä vinkkejä hyttysien ym. itikoiden karkotukseen / tappamiseen. Jos jollain on kokemuksia myös kalliimmista hyttysimureista tai  muista sellaisista niin kertokaa miten on toiminut, onko hyötyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti