lauantai 1. helmikuuta 2014

Ravintola Suomalainen Klubi - Brunssi

Lauantai Brunssilla. Sattumalta ohi kulkiessani huomasin tämän Suomalaisen Klubin edessä kyltin että tarjolla olisi Lauantai Brunssia klo 10.30 - 15.00. Ilman tuota kylttiä en olisi kyllä ikinä eksynyt tähän paikkaan. Jotenkin tuo nimi "Suomalainen Klubi" hämää. Itselleni ei kyllä vieläkään oikein selvinnyt mikä tämän paikan oikea nimi on vai onko tilassa toimintaa monella nimellä kun netistä etsiessäkin löytyy: Suomalainen Klubi, Tampereen Suomalainen Klubi, Ravintola Suomalainen Klubi... hmm.. no olkoon mikä on sisään mentiin kun Brunssia oli tarjolla.
Paikka ei myöskään mitenkään houkuttele sisään. Ovesta tullessa ollaan kuin rappukäytävässä ja portaita pitää nousta kerros ylöspäin. Täältä sitten avautuikin ihan siistin ja rauhallisen oloinen, tilava ravintola tila. Brunssilla oli myös elävää musiikkia joka ainakin minun mielestäni olisi saanut loistaa  poissa olollaan. Mielestäni tänne olisi sopinut paremminkin hiljainen ja rauhallinen tunnelma. Brunssilla ei asiakkaita ollut kovinkaan paljon enkä yhtään ihmettele, eipä tänne taida kovin moni osata tulla.
Henkilökunta oli jotenkin poissaolevaa ja hitaan rauhallista. Ystävällistä kylläkin ja kahvia / teetä tarjoiltiin pöytään. Brunssi buffet pöydässä löytyi ihan kohtuullinen määrä tavaraa, ei nyt mitenkään runsaasti mutta ihan riittävästi kuitenkin. Leipää, lihaa, kalaa, kasviksia, hedelmiä, mysliä, jälkiruokia.. ym..ym.. Ruuat ihan ok, joukossa jotain hyvääkin mutta osa, esim. jälkiruuat näyttivät paremmalta mitä sitten maku olikaan. Sanotaanko että kaikki ruoka ihan hyvää ja sitä oli riittävästi, mutta odotin tältä jotain parempaa ja varsinkin kun huomasin että tämän paikan takana hääriin C:n ja Armaksen väki.
..niin ja Brunssin hinta oli 20e / henkilö.
Olisi ollut mukavan rauhallinen Brunssi ilman Live musiikkia...  Suosittelen testaamaan, mutta itse en ihan heti ole uudestaan menossa!

Ravintola Suomalainen Klubi - suomalaisenklubinravintola.fi
Puutarhakatu 13, 33210 Tampere


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti