lauantai 18. lokakuuta 2014

Sitko Pizza & Bar, Tampere - Laadukasta pizzaa

Tuli vihdoinkin käytyä Sitko Pizza & Bar:ssa. Tilaukset tiskiltä ja pöytään odottelemaan. Paikka oli melkeinpä täynnä joten suosiota näyttää olevan tai ainakin alkuhuumaa. Tilasin Salami pizzan.

Pizza odotellessa.. hiukan epäilyttävä tuo numero 13 :)

Salami pizza

Olihan se hyvää, mutta oliko hintansa arvoinen... minun mielestäni ei. En ehkä arvosta pizzaa niin paljon. Tämä on ehkä hiukan sellainen "hifistely" pizza paikka. Hyvä pehmeän rapea pohja (Hiukan pohjasta kärähtänytkin), tuoreet ainekset päällä. Makua pitsassa kyllä oli. Itselleni olisi mennyt vaikka toinenkin pizza saman tien eli hinta / koko ei oikein kohdannut.
Pizzoja oli muistaakseni vain 6 vaihtoehtoa (Vege, Salami, Anjovis, Parmankinkku ja pari muuta), juoma puolta oli sitten sitäkin enemmän ja varsinkin alkoholipitoista juotavaa. Paikka luultavasti onkin tämän alkoholi tarjoilun puolesta sellainen illanistujaispaikka.
Ravintola omaan makuuni hiukan kolkon oloinen, kaikuva ja meluisa. Riippuu toki hiukan asiakas määrästä. Palvelu oli erittäin ystävällistä siitä plussaa!

Ei huono, mutta ei tämä omassa mielessäni ole ensimmäisenä jos pizzaa tekee mieli. Jo pelkästään hinnan pizzan hinnan puolesta käännyn jonkin pizza kebabbilan suuntaan.
Mutta suosittelen lämpimästi kokeilemaan varsinkin jos arvostat laadukasta pizzaa ja kaipaat alkoholia kyytipojaksi ;)

Osoite:
Sitko Pizza & Bar
Näsilinnankatu 22
33210 Tampere

Sitko Pizza & Bar: Facebook sivut

Muiden kokemuksia samasta paikasta:
Indiemode - Sitko Pizza & Bar
Savusuolaa - ...ensikosketus Sitkoon
RAW Design blog - Sitko Pizza & Bar
Man Made Lifestyle - Sitko Pizza & Bar tarjoaa pizzaelämyksiä Tampereella


1 kommentti:

  1. samaa mieltä. lisäksi tomaattikastike teki pohjasta liian vetisen. suolaa olisi saanut olla ihan vähän enemmän

    VastaaPoista