perjantai 13. helmikuuta 2015

Rouheaa ruokaa - Ravintola Roast, Tampere

Rouheaa ruokaa :) Poikkesimme yks kaks yllättäen tässä viikolla tänne rouheaan ravintolaan. Miljöö miellytti silmää, hieman hämyisä ja tilaa mukavasti. Pöytiä ei ollut ahdettu liian lähelle toisiaan ja paikka oli myös ainakin näin viikolla mukavan rauhallinen.
Palvelu oli myös ystävällistä ja sujuvaa ja ruuat saapui pöytään sopivassa ajassa. Ruokaa on tarjolla tyyliin jokaisella jotakin Lihaa, kalaa, kanaa, kasvis.. Mausteisempaa Chili juttuakin löytyy. Itse söin (ehkä hiukan tylsä valinta) Juustomestarin Auraburgerin joka oli ihan hyvän makuinen. Aurajuustoa oli mukavan oloinen pala pihvin päällä - hyvää!. Sämpylä ehkä hivenen liian kuiva minun makuuni ja ehkä jotain kastikkeen tynkää olisi kaivannut lisää mutta muuten ihan ok annos. Ranskalaiset rapeita ja sopiva suola.


Kaverin hevosenliha annos oli kuulemma erinomainen, hyvän makuinen ja liha mureaa.


Pääruokien hinta/laatu suhde oli mielestäni kohdillaan. Annoskoko näytti aluksi hieman pieneltä mutta ihan riittävä kuitenkin. Enemmänkin tosin olisi mennyt :)
Mutta sitten jälkiruoka puoli tuotti todellisen pettymyksen listalla ei muistaakseni olekaan kuin kolme vaihtoehtoa. Tilasimme "Keittäjän parempi suklaahyve" eli sulkaakakkua ja pallo jätskiä (12e) Tässä ei hinta/laatu/koko suhde todellakaan kohdannut ollenkaan. Annos pieni kuin mikä, eikä mikään erikoinen ja tuo hinta!!! Harmi kun tästä jäi kuva ottamatta.

Pääruuat hyvät mutta jälkkärille kannattaa siirtyä muualle!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti