maanantai 2. marraskuuta 2015

Turkkilaisella Brunssilla - Ravintola Malabadi, Tampere

Tässä ravintolassa on pitänyt käydä jo pitkään. Ympäri nettiä tätä on hehkutettu jo sen verran, että pakkohan täällä oli käydä. Sunnuntai kun oli niin pitihän sitä saman tien tutustua paikan Brunssiin.
Ravintola on hyvällä näkyvällä paikalla Tampereen Tammelassa. Itse ravintola myös siisti ja valoisa. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja selkeää. Brunssi näytti olevan erittäin suosittu ja ehkä pienellä tuurilla saimme vielä pöydän. Toki hetken päästä, kun asiakkaita poistui tilaa olisi ollut enemmänkin. Ehkpä satuimme vain ruuhka aikaan. Mutta kannattaa siis varautua ruuhkaan, paikka on suosittu mikä on oikeastaan vain hyvä merkki. Ei ravintola huono voi olla jos se on aivan täynnä :)

Sunnuntai brunssia tarjontaan klo 11-17 (vaikka netti sivuilla luki 11-15) Brunssin hinta 14,50e ja täytyy sanoa heti kärkeen, että täällä oli kyllä hinta / tarjonta suhde kohdallaan. Valikoimaa brunssilla kyllä riittää varmasi joka makuun. Kylmät ruuat löytyi omasta pöydästä ja lämpimät omastaan. Tarjolla oli lihaa, kanaa ja kasvista. Uskoisin että tämä on erittäin hyvä vaihtoehto myös kasvissyöjille. Lisäksi vielä jälkkäriksi jotain pientä makeaa, sekä kahvia ja teetä.

Brunssin tarjontaa.
Brunssin tarjontaa.
Brunssin makeaa puolta.
Mukavaa että Tampereelle tulee tällaisia uusia ja erilaisia ruoka paikkoja, tarjonta laajenee ja vaihtoehdot paranee.

Brunssin tarjonnassa oli sekä hyviä ruokia, että vähemmän hyviä, mutta todellakin jokaisella jotakin. Makuja on monia ja toiset tykkää toisesta, toiset toisesta.  Itse ainakin tykkäsin tästä ja hakkasi mennen tullen monet muut brunssit missä olen käynyt. Joten varmasti tulen tänne uudelleen ja suosittelen kyllä muillekin!

Ravintola Malabadi (Tammela)
Tammelanpuistokatu 26-28, Tampere
www.malabadi.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti