lauantai 4. maaliskuuta 2017

Yllätysmenu - Tiiliholvi, Tampere

Ravintola Tiiliholvi tarjosi hiihtolomaviikon tarjouksena neljän ruokalajin yllätysmenun periaatteella "2 syö 1 maksaa" eli ns. puoleen hintaan. Ja tottakai sitä piti lähteä nautiskelemaan hyvästä ruuasta kun halvalla saa :)

Ja todella hyvää ja maistuvaa ruoka olikin. Ja ravintolan tunnelma hämärine tiiliholveineen on ainakin minun makuuni. Yllätysmenu ei ehkä sovi jos on "nirso" ruuan suhteen, koska ei tiedä yhtään mitä on tulossa. Itse kuitenkin tykkään juuri tällaisista. Tulee maisteltua uusiakin makuelämyksiä eikä tule jämähdettyä samoihin vanhoihin :)
Ja eihän tämän kaltaisessa valkoisten pöytäliinojen fine-dining paikassa voi odottaakaan kuin jotain HYVÄÄ!

Tästä se lähti järjestyksessä "keittiön tervehdys" - Alkukeitto - Alkupala - Pääruoka - Jälkiruoka... NAM!
Ikävä kyllä itselläni tuppaa aina hetken kuluttua unohtumaan mitä kaikkea nämä ruuat olivatkaan ja sisälsivät vaikka aina annoksen pöytään saapuessa tarjoilija ne hienosti esitteleekin :)

"Keittiön tervehdys"

Bataatti-kookoskeitto

Alkupalaksi kalaa monessa muodossa :)

Wellingtonin pihvi

Jälkiruoka - tyrniä, suklaata...
Ravintola Tiiliholvi ei pettänyt tälläkään kertaa. Ruuissa oli makua ja annokset näyttivät hyvältä. Tarjoilu oli miellyttävää ja miljöö mitä parhain. Suosittelen lämpimästi muillekin!

Tiiliholvi on yksi Tampereen parhaista fine-dining paikoista!2 kommenttia:

  1. Oi kun näyttää namilta, mutta pihvi ei ole Wellington. Wellingtonissa on taikinakuori ja ankanmaksaa taikinan ja sisäfileen välissä. Etsin juuri paikkaa, josta saisi, ja blogisi pompahti esiin ��

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista. Joo, ei ollut aito Wellington olen samaa mieltä. Mutta tuolla nimellä se silloin Ravintola Tiiliholvissa tarjoiltiin :) ..mutta hyvää tuo kyllä oli.

    VastaaPoista