lauantai 6. lokakuuta 2012

Vaikuta kaupunkisi asioihin: Tampere

Monikaan kaupungin asukas ei välttämättä edes huomaa tai tule ajatelleeksi että kaupunkinsa tässä tapauksessa Tampereen asioihin voi vaikuttaa (tai ainakin voi toivoa niin) Nykyään tällainen vaikuttaminen ja kaupungin asioiden seuraaminenkin on helppoa internetin kautta.

Esim:

Valma-Valmistelufoorumi
Valman kautta voit esittää mielipiteesi Tampereen kaupungin käsittelyssä olevista asioista. Tavoitteena on taata kuntalaisille mahdollisuus vaikuttaa käsiteltäviin asioihin koko valmistelutyön ajan. Asioiden kommentointi onnistuu myös ilman tunnuksia. Klikkaa käynnissä oleva kysely auki ja jätä mielipiteesi!

Tällä hetkellä tuolla Valma-Valmistelufoorumin sivuilla on uusimpana asiana: "Kuinka korkeita rakennuksia keskustaan voitaisiin rakentaa?" jos olet Tampereen asukas tai muuten kiinnostunut Tampereen asioista niin kannattaa kertoa mielipiteensä ja toiveensa asian suhteen.

Mieluisa Tampere
Mieluisa Tampere on kaupunkitaideprojekti, jonka tarkoituksena on innostaa kaupunkilaisia osallistumaan viihtyisän ja elävän kaupunkiympäristön luomiseen. Millainen on sinun Mieluisa Tampereesi?

Kannattaa myös tutustua tähän mieluisa Tampere sivustoon, myös täältä voit vaikuttaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti