lauantai 22. helmikuuta 2014

Kustaa III (Tampere)

Syömässä, tällä kertaa paikaksi valikoitui Kustaa III (www.kustaaiii.fi)

Äijäviikot !?! ..olisi ollut tarjolla jotain oikein Äijäruokaakin, mutta tyydyin tällä kertaa tutkailemaan menun antimia. Tässä paikassa on siis alakerrassa Pubi ja yläkerta on enemmänkin ruokailupuolelle. Yläkertaan siis... Hiljaisen oloinen ainakin lauantaina päiväsaikaan, en nyt kuitenkaan ainoa asiakas ollut ja tasaiseen tahtii ihmisiä tuli ja meni. Ensin tuntui että palvellaanko ollenkaan, mutta sitten kun alkuun päästiin niin toiminta oli rentoa, ystävällistä ja nopeaa.
Otin listalta 200g Ylikypsää possunkylkeä, Chili-Yrtti lohkoperunat ja pippurikastiketta (17,10e). Eli menussa oli osio mistä sai itse tuunata oman annoksensa erilaisista vaihtoehdoista. Tuunata saisi myös hampurilaisia ja leipiä. Omat valintani osoittautui erittäin hyviksi. Possunkylki erittäin hyvää.. lohko perunat yllätti myös positiivisesti vaikka loppua kohden olisi ehkä chiliä saanut olla vähemmänkin.


Jälkkäriksi otin Kustaan omenakakkua kanelijäätelön kera. Tämä osoittautui pieneksi pettymykseksi. Ihan ok, mutta ei hintansa (6,50e) väärtti. Myös kahvi ylihinnoiteltu (2,10e). Jälkiruoka tarjonta aika suppean puoleinen, ehkäpä paikka keskittyy enemmänkin juomapuoleen.


Positiivinen kokemus kaikinpuolin ja varsinkin kun tämä on s-ryhmän paikka... varmasti käyn toistekin!

Kustaa III
Kuninkaankatu 22-24
33210 Tampere

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti