![]() |
Lehtikaalisipsit |
Lehtikaalisipsit - resepti
lehtikaalia (enemmän tai vähemmän)
oliiviöljyä
merisuolaa oman maun mukaan
ohje:
Laita uuni kuumenemaan noin 150 asteeseen.
Poista lehtiruoti. Revi kaalista reiluja paloja (palat kutistuvat uunissa). Laita palat kulhoon, kaada päälle oliiviöljyä ja suolaa. Sekoita käsin, kunnes kaikki palat kiiltävät öljystä.
Levitä lehtikaalin palat uunipellille leivinpaperin päälle mahdollisimman väljästi. Paista uunissa noin ? minuuttia, kääntele lehtiä puolivälissä. Tarkkaile sipsjä, jotta ne eivät ruskistuisi liikaa. Niiden tulee olla hieman ruskeita reunoilta.
Alkuperäisessä ohjeessa luki että sipsit pitäisi olla uunissa 20min. Itse laitoin kaksi pellillistä kiertoilmalla ja sipsit valmistui 8 minuutissa. Joten kannattaa hieman itse kokeilla milloin sipsit on rapsakoita ja kuivia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti