lauantai 16. tammikuuta 2016

Keittiön pojat suositteli! - Bistro Fabric, Tampere

Bistro Bar Fabric - ensimmäistä kertaa tuli pyörähdettyä syömässä täällä Tampereen Finlaysonin tehdasmiljöössä sijaitsevassa bistrossa. Paikkahan tuli jossain vaiheessa Höyry Pubin paikalle jos nyt oikein muista tuon pubin nimen.
Tyylillä remontoidut tilat mielytti silmää ja henkilökunto otti lämpimästi vastaan. Pöydän sai itse valita ja tilaa piisasi sillä paikka oli juuri vasta auennut joten ruuhkaa ei vielä ollut.

Naudan ulkofilepihvi - Fabric, Tampere
Itse valitsin listalta "Keittiön poikien suosittelemaa" naudan ulkofilettä. Kaveri otti muikkuja. Annokset saapui sopivassa ajassa ja annokset näytti hyvältä. Ehkä kuitenkin hieman pieniltä ja siltä tuntui myös annoksen syötyäni :) Naudanliha oli hyvää ja mureaa. Hyvä suola ja maku! Kyllä täällä paikassa lihaa voi toistekin tilata ainakin tämän perusteella. Muuten annos aika pelkistetty ranskalaisia ja hieman jotain lämpimiä kasviksia. Annoksessa hyvä suola. Omasta mielestäni monessa paikassa nykyään unohdetaan suola kokonaan!

Ruispaneroidut muikut - Fabric, Tampere
Kaverin muikkuannos ei ihan niin hyviä kommentteja saanut. Sen mitä itse hieman maistoin niin ihan ok maku omaan suuhuni. Kaverin mielestä muikut eivät olleet ehkä ihan tuoreita.. no mene ja tiedä. Molemmat annokset upposi kuitenkin suihimme.

Fabricin kaakaokeksi - Fabric, Tampere
Jälkiruuaksi otin vielä Fabricin kaakaokeksin jossa oli keksiä, valkosuklaamoussea ja kirsikkaa. Tämä annos oli kauniin näköinen ja hyvän makuinen. Nam!

Palvelu toimi ja oli ystävällista ja asiallista. Miljöö miellyttävä...  Ehkäpä palaamme jossain vaiheessa ottamaan uusinta kierroksen :)

Bistro Fabric
Itäinenkatu 5-7 (Siperia), 33210 Tampere

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti