keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Yhdeksännessä taivaassa, arjen yläpuolella - Ravintola Näsinneula (Tampere)

Todellakin tuossa noin viikko sitten oltiin yhdeksännessä taivaassa ja arjen yläpuolella. Tuli käytyä pitkästä aikaa herkuttelemassa pitkän kaavan mukaan Ravintola Näsinneulassa. Ja todellakin pitkän kaavan mukaan sillä söimme OJ's maistelumenun. Ruokaa siis tuli pöytää annos toisensa jälkeen mitä herkullisempia annoksia.
En todellakaan enään edes muista mitä kaikkea noissa annoksissa oli ja yleensäkin unohdan ainesosat saman tien vaikka tarjoilija selostaakin hienosti mitä ruoka sisältää. Kuvat puhukoon puolestaan. En voi kuin lämpimästi suositella Näsinneulaa kaikille hyvän ruuan ystäville. Mahtavat näköalat vaikka tykkäänkin ehkä enemmän kesäajan valoisasta ajasta kuin pimeästä talvesta. Pieni miinus ehkä näin talvisaikaan kun ravintolan valot heijastaa ikkunoihin ja ulos ei välttämättä näe kunnolla.
Palvelu toimii Näsinneulassa myös aina erittäin hyvin. Ystävällistä, huomioivaa, sujuvaa!











Kiitos, ruoka oli hyvää. Jälleen kerran!


2 kommenttia:

  1. Kiehtovan oloisia annoksia, varsinkin tuo viimeinen (joka lienee makeahko). Kumma, etten manselaisena ole koskaan käynyt Näsinneulan ravintolassa. Ehkäpä joskus sitten...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nuo kaksi viimeistä oli jälkiruokia. Viimeisessä kuvassa muistaaseni jotai mustikka juttuja. Todellea hyvää! Nam! ..suosittelen kyllä lämpimästi Näsinneulaa upeat maisemat ja erittäin hyvää ruokaa. Yksi Tampereen parhaista ravintoloista.

      Poista