lauantai 19. marraskuuta 2016

Joku ostaa torkkupeiton, minä...

Niin, joku ostaa torkkupeiton, minä ostin Kigurumin... tiedetään, tiedetään.. vanha äijä ostaa fleecehaalarin.. kyllä täällä on jo monen monet naurut saatu ja hulluksi "haukuttu" :) ..pitäähän sitä elämässä jotain hauskaa ja hassuakin olla ;)

Siili (Hedgehog) - Kigurumi

Kigurumi on kai jonkinlainen Japanilainen yöasu. Toisin sanoen se on erittäin mukava löysä fleecehaalari joka esittää jotain eläinhahmoa tai muuta esim. sarjakuva tai animaatiohahmoa.
Valitsin itselleni mukavan näköisen siilipuvun. Todella mukava se onkin myös päällä ja lämmin, todella lämmin! Jos Japanilaiset käyttää tällaista muka yöasuna niin ihmettelen kyllä miten viileässä ne nukkuu. Itselleni tulisi kyllä hiki tässä asussa nukkuessa.

Siili (Hedgehog) - Kigurumi
Tilasin Kigurumin netistä tällaisesta liikkeestä: kigurumi-shop.com Sivut oli selkeät ja tilaus sujui helposti. Tilausta pystyi seuraaman lähetyskoodin avulla koko matkan ajan. 

Paketin matka: Los Angeles - Amsterdam - Suomi - Suomen tulliin!! - paketti perillä.

Ja kuten tuosta yllä huomasitte.. paketti jäi tietenkin tulliin. No kokemus tämäkin, tulliselvitys sujui helposti netin kautta ja lisää rahaa paloi :/ Ja tietenkin tuo hidasti paketin matkaa. Loppuen lopuksi paketti tuli kuitenkin yllättävän nopeasti.. vain 8 päivää. Ottaen huomioon, että paketti jäi tulliin, tullista tuli kirje POSTILLA ja tulliselvityksen jälkeen paketti jatkoi matkaansa.

Sazac Island - Kigurumi paketti
Kyllä tässä puvussa on mukava talven pimeydessä käpertyä sohvan nurkkaan, ottaa päivätorkut ja odotella joulu ruokia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti