sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Soturikahvilla päivä käyntiin! - Warrior Coffee

Sunnuntaiaamun soturikahvit! Ajattelin käynnistää isänpäiväaamun Warrior Coffeella. Savusuolaa blogin Janica lähetti minulle yhden Warrior Coffee näytepaketin testiin. Janicalle soturikahvit ei olleet oikein maistuneet (lue tästä) joten pakkohan sitä oli testata.

Warrior Coffee
Helppohan tuo oli ainakin valmistaa. Warrior Coffee paketin sisältö kuppiin ja pari desiä vettä päälle ja Bamixin sauvasekoittimella sekaisin. Luulen, että tämä sekoitus on se tärkeä vaihe. Eli tuo on sekoitettava sauvasekoittimella tai blenderillä. Muuten tuo ei mene kunnolla sekaisin vaan rasva jää lillumaan kahvin pintaan.

Warrior Coffee tahna kupin pohjalla.. näyttää hieman epäilyttävältä ;)
Valmis "soturikahvi" lasissa :)
Ja eikun nauttimaan! :) Ei hassumpaa omasta mielestäni. Ehkä hieman vahvaa omaan makuuni eli ainakin itse voisin pistää hieman enemmänkin kuin pari desiä vettä tuon joukkoon.

Kyllä itse tätä toistekin voisin juoda, ei hassumpaa ollenkaan. Mutta taidan kuitenkin jatkossakin pysyä omassa "Voikahvi" reseptissäni.

En siis ihan ensimmäisenä kyllä ole tuota ostamassa. Mutta kyllä tätä suositella voin jos joku haluaa maistaa "voikahvia". Mutta tuo sekoitus kannattaa muistaa tehdä kunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti